Pandemide Miloš Teodosić

Yazı İçeriği

Miloš Teodosić bir basketbol dehası olduğu kadar soyunma odası hırçınlıkları ve huzursuzlukları ile de ünlü bir oyuncu. Sahada onu seyretmek biz seyircilere ne kadar keyif verse de soyunma odasındaki takım arkadaşları için pek de keyifli olmadığı söylenir.

Miloš Teodosić Kimdir?

Miloš Teodosić Serie A takımı Virtus Pallacanestro Bologna forması giyen Sırp millî profesyonel basketbolcudur. 1.96 boyunda 88 kg ağırlığında olan Teodosić Point guard ve Şutör gard mevkilerinde görev almaktadır.
Doğum tarihi: 19 Mart 1987, Valjevo, Sırbistan
Boy: 1,96 m
Eşi: Jelisaveta Orašanin (evlilik 2017)
Maaş: 6,3 milyon USD (2018)
NBA seçmesi: 10 Temmuz 2017
Şu andaki takımları: Virtus Pallacanestro Bologna (#44 / Guard), Serbia
Çocukları: Petra Teodosić

2017 yılında NBA takımlarından Los Angeles Clippers ile sözleşme imzalayan oyuncu Clippers seyircisinin beğenisini kazansa da malum nedenlerden NBA’de dikiş tutturamayıp 2 yıl sonra tekrar Avrupa’ya döndü. Şöhreti nedeniyle Euro League takımlarında bir kontrat bulamayan Miloš, 2019 yılında Virtus Bologna ile 3 yıllık bir kontrat imzaladı.

Her şey bir yana yine de Miloš’u ve asistlerini seyretmek bir basketbol sever için büyük zevklerden. İşte size pandemi döneminde tribünlerde seyircinin olmadığı ya da çok az olduğu dönemde bile verdiği asistlerle göz zevki yaşatan bu huysuz tatlı(!) basketbolcudan seçmeler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir