Kahve Etiketlerinde Ne Yazar?🎥

Bu yayında kahve tipleri (varyete), kahve işleme yöntemleri ve tadım notlarını (Gövde, Asidite, Aroma, Tat) konuştuk.

Amacımız Kahve paketi etiketinde yazayn bilgilerin ne anlama geldiğini daha net şekilde anlayabilmenizi sağlayacak bilgiler verebilmekti.

Yayını beğendiyseniz, bunu eyleme de döküp hem youtube’da beğenir hem de kanala abone olursanız bizim daha fazla kişiye ulaşma çabamıza destek olmuş olursunuz.

Kahve Etiketlerinde Ne Yazar?🎥” yazısında 8 düşünce

  1. Özgür Sarıkaya diyor ki:

    Teşekkür ederim Ömer Bey. Cihaz 6-7 yıllık ve Çalışır durumda. Ama yarın bir sorun çıkarabilir mi, tabii ki. Ama ben daha çok kullanılmış cihazda değişen parçaların ne sıklıkta değişeceğini merak ediyorum. Nette yorum aradım ama bulamadım. Jura Türkiye olarak satış sonrası hizmette sanki iyiler gibi. Sözünü ettiğim Cihazı bugün denediğimde tüm fonksiyonları eksiksiz ve iyi çalışıyor. Ama Bugüne değin kaç shot kahve yapmıştır bilemiyorum. Sevgiler.

      • Özgür Sarıkaya diyor ki:

        İşte şimdi oldu!;) Teşekkürler Ömer Bey çok yardımcı oldunuz. Meşgul ediyorum ama bir de kahve ile ilgili sorum olacak. Çeşitli bölgelerin çiğ kahveleri satılıyor. Bu kahveleri kendimiz kavurabilir miyiz? Ama öyle pahalı ekipmanlarla değil. Evde kullandığımız kahve için olacak; bu sebeple, örneğin tavada ya da Mısır patlatma makinesinde. Biraz komik oldu ama. İşte böyle. Kısaca, Kavurmanın basit bir yolu var mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, sevgiyle.

  2. Duygu Uzel diyor ki:

    Merhaba yazınız için çok teşekkür ederim. Sizden edindiğim bilgiler doğrultusunda kafamda 3 marka model belirledim. Bunlardan biri de Siemens TC86304 . Benim için önemli özellikler: lezzet, sıcaklık ve 40 dk sonunda otomatik kapanmaması. Siemens’in kendi sitesinde Ürün detayları sekmesinde diğer özellikler bölümünde “2 saat sonunda otomatik kapanma” bilgisi üzerine bu ürünü satın aldım. Kullanım kılavuzunda elektrik tasarrufu için 40 sonunda otomatik kapanır metnini görünce ve 40 sonunda otomaktik kapandığını deneyimleyince siemens müşteri hizmetlerini aradım. Araştırıp bana geri döndüklerinde “makineninin 40dk sonunda elektrik tasarrufu için auto-off konumuna geçtiğini ve 2 saat sonunda emniyet açısından kapandığını” bilgisinii verdiler.”Bu makine zaten 40 dk sonunda kapanıyor. 2 saat sonra daha neyi kapatıyor” soruma cevap veremiyorlar. Servis geldi onlarda bence durumu anlayamadılar. Bu durumu size yazmamın sebebi, yazılarınızla bir çok kişiye ışık tutuyorsunuz. Bir çok marka ve modeli araştırırken bu siteye ulaştım ve sizin yazılarınız sayesinde kafamdaki bir sürü soruya cevap buldum. Çalışmalarınız çok değerli.

    • Omer Demir diyor ki:

      Duygu Hanım Merhaba,
      Sizin geri bildiriminiz ve yaşadığınız deneyim de hem bizim hem de okuyucularımız için bence çok kıymetli.
      Bu nedenle okuyucularımız adına da teşekkür ederim. Ürünü internetten satın aldıysanız, ekran görüntüsü alarak tüketici hakem heyetine başvuruda bulunabilirsiniz. Her haliyle yanıltıcı bilgi olduğu için haklı sayılırsınız.
      Sizin bildirimin sonrası diğer ülke sitelerini kontrol ettiğimde süre vermeden otomatik kapanma yazdıklarını gördüm, kullanım kılavuzunda da zaten 40 dakika olarak belirtiyor.
      Türkiye sitesinde maalesef yanlış bilgi yazılmış. bu konuyu dayazıma dahil ediyorum
      Sevgiler

  3. Çiğdem diyor ki:

    Merhaba philips marka fitre kahve makinesi aldım
    Kâğıt fitre aldım yalnız 1 fican kahve suyunun yarısı karafa akıyor yarısı fitrede kalıyor
    Bana yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi günler

    • Omer Demir diyor ki:

      Çiğdem Hanım Merhaba,
      Filtre haznesinin doğru yerleştirildiğinden ve alt haneye akışı sağlayan swirl üstüne tam oturduğundan emin olunuz.
      Bunları kontrol etmenize rağmen sorun devam ediyorsa Philips müşteri hizmetleri veya servisle görüşün lütfen
      Sevgiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir